Breaking news

ukraine
A

Οι φιλορώσοι αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν καταλάβει τις πόλεις Σχάστια και Στανίτσια Λουχάσνκα στην επαρχία Λουχάνσκ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο RIA.

Προς το παρόν τις πληροφορίες δεν έχουν σχολιάσει οι αρχές στο Κίεβο.

Ένας νεκρός -  Βομβαρδισμοί σε όλη τη χώρα

Σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας δήλωσε ότι γίνονται βομβαρδισμοί σε όλη τη χώρα και μέχρι στιγμής ένας άνθρωπος έχει σκοτωθεί και ένας ακόμη τραυματιστεί στο Μπρόβαρι στην επαρχία του Κιέβου.

Παράλληλα ανταποκριτής του Reuters δήλωσε ότι ακούστηκαν τέσσερις ακόμη εκρήξεις στην Μαριούπολη, στην ανατολική Ουκρανία.

Καταστράφηκε η αντιαμεροπορική άμυνα της Ουκρανίας

Ο στρατός της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέστρεψε τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας και έθεσε "εκτός λειτουργίας" αεροπορικές βάσεις της χώρας.

"Οι στρατιωτικές υποδομές των αεροπορικών βάσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας", επεσήμανε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

"Οι εγκαταστάσεις αντιαεροπορικής άμυνας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έχουν καταστραφεί", πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι από την έναρξη της Ρωσικής εισβολής το ουκρανικό υπουργείο Υποδομών ανακοίνωσε το κλείσιμο του εναερίου χώρου λόγω του «υψηλού κινδύνου για την ασφάλεια» των πτήσεων.

Image removed.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις