Breaking news

παρέλαση - Αθήνα
A

Παράδειγμα προς μίμηση είναι 80χρονος μαθητής Γ΄ Γυμνασίου, που, κατά τη σημερινή παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, έστειλε μήνυμα ελπίδας καθώς παρέλασε ως σημαιοφόρος του 2ου Εσπερινού Γυμνασίου Αθηνών.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βασίλης Παναγιωταρόπουλος κρατάει πλέον πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς είναι ο μεγαλύτερος, σε ηλικία, σημαιοφόρος σε παρέλαση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Παναγιωταρόπουλος τόνισε πως: «Οι ανάγκες της οικογένειας τότε δεν μου επέτρεψε να πάω σχολείο και αποφάσισα μετά τη σύνταξη να το κάνω. Η επιστροφή στα θρανία είναι πολύ ωραία. Δυσκολεύομαι λίγο στα αρχαία».

«Είναι άριστος μαθητής επιμελέστατος, συνεπέστατος. Παράδειγμα προς όλους μας και κυρίως για τη νεολαία. Είναι ένα μήνυμα για τα νέα παιδιά, ότι στη ζωή βάζουμε στόχους, τα όνειρά μας δεν τελειώνουν ποτέ και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να πετύχουμε αυτά που επιθυμούμε» σημείωσε η διευθύντρια του 2ου Εσπερινού Γυμνασίου Αθηνών, κα Ευαγγελία Πατεράκη.

Η οικογένειά του όχι μόνο συμπαραστέκεται αλλά τα εγγόνια θα χειροκροτήσουν τον παππού και όχι ο παππούς τα εγγόνια σήμερα και νιώθουν καμάρι. «Όλοι όσοι βλέπετε είναι σκληρά εργαζόμενοι και το βραδύ 7 με 10 που είναι το ωράριο τους, μας έρχονται με την τσάντα τους, είναι επιμελής και άριστοι» τόνισε η κα Πατεράκη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις