Breaking news

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 28χρονο που ξυλοκόπησε άγρια την έγκυο αδελφή του και τον σύντροφό της
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Κατηγορείται 28χρονος στη Θεσσαλονίκη ότι ξυλοκόπησε την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφο της.

Η υπόθεση έφτασε στον εισαγγελέα πρωτοδικών όπου και άσκησε κακουργηματική δίωξη. Ο άνδρας παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι, σύμφωνα με το ΑΠΕ: απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή (με θύμα έγκυο) καθώς και οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, μέσα στο σπίτι όπου ζει η γυναίκα. Κατά τη διάρκεια ενός καβγά, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε στην 21χρονη και στον 45χρονο, ενώ κάποια στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα.

Η γυναίκα και ο  σύντροφός της διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο 45χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα και το έμβρυο είναι καλά στην υγεία τους.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις