Breaking news

Black Friday
A

Η καθιερωμένη πλέον Black Friday ή Μαύρη Παρασκευή oρίζεται συνήθως για την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, ακολουθώντας πάντα όμως την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ που φέτος είναι στις 28 Νοεμβρίου.

Έτσι, φέτος η Black Friday θα «πέσει» την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη, δηλαδή στις 29 Νοεμβρίου.

Τι θα ισχύσει φέτος με την «Black Week»

Το 2018 η Black Friday ξεκίνησε να παίρνει τη μορφή της Βlack Week, με μεγάλες προσφορές να ισχύουν στα καταστήματα καθ' όλη την εβδομάδα. Έτσι και φέτος θα ισχύσει κανονικά με τα εμπορικά καταστήματα να «ανοίγουν» τις πόρτες τους με προσφορές από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι και φέτος δεν θα διεξαχθούν οι συνηθισμένες ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου

Πώς προέκυψε η Black Friday

Ξεκίνησε από την Αμερική και εξαιτίας της αποδοχής από το κοινό και της επιτυχίας της έγινε θεσμός που υιοθέτησαν και άλλες χώρες.

Έτσι η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη «βαφτίστηκε» ως η πρώτη ημέρα των πωλήσεων της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, με σημαντικά αυξημένους τζίρους, εξ' ου και η ονομασία Black Friday.

«Καθ' οδόν» και η Cyber Monday

Τρεις μόλις ημέρες μετά την Black Friday, Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έρχεται η Cyber Monday που αφορά τις αγορές που γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τα ηλεκτρονικά καταστήματα να βάζουν προσφορές σε διάφορα προϊόντα τους.

 

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις