Breaking news

Οδηγός αυτοκινήτου
A

Πρόστιμο σε οδηγό που πάρκαρε παράνομα γιατί έπαθε έμφραγμα έκοψε η Δημοτική Αστυνομία. Η οικογένεια έκανε ένσταση και έλαβε μία απίστευτη απάντηση από δημοτικό σύμβουλο της περιοχής. 

Το περιστατικό συνέβη στο Νέο Ηράκλειο, στις 21 Σεπτεμβρίου 2024. Ο οδηγός υπέστη έμφραγμα, πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο και διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η κόρη του, Χριστίνα Μπενετούκ, ο πατέρας της υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύτηκε από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Η οικογένεια έκανε ένσταση για την κλήση από τη δημοτική αστυνομία. «Στις 8 Οκτωβρίου ο κ. Γερολυμάτος (δημοτικός σύμβουλος) απάντησε ότι είναι αβάσιμες οι αντιρρήσεις που έχω σχετικά με το παράνομο παρκάρισμα», δήλωσε στην εκπομπή «Live You» του ΣΚΑΪ η Χριστίνα Μπενετούκ.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δήμαρχος Νέου Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος, ο οποίος ανέφερε ότι ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση. «Στις 25 Σεπτεμβρίου έγιναν κλήσεις στον δήμο ότι αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε πεζοδρόμιο. Πήγε η αστυνομία και έγραψε μία κλήση γιατί ήταν παρκαρισμένο παράνομα», εξήγησε.

«Προφανώς δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα έγγραφα από το νοσοκομείο», σημείωσε ο δήμαρχος και συμπλήρωσε ότι έχει καλέσει στο γραφείο του την κόρη του οδηγού, για να λυθεί το ζήτημα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις