Breaking news

Τεμπη
A

Κάλεσμα στους πολίτες να βγουν στους δρόμους προκειμένου να στηρίξουν τις οικογένειες - θύματα των Τεμπών απήυθυνε μέσα από τον λογαριασμό του στα socila media ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας της Χρυσής και της Θωμαΐς, των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στη σιδηροδρομική τραγωδία. 

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του, τις επόμενες ημέρες οι οικογένειες αναμένουν κρίσιμες απολογίες στο ανακριτικό κομμάτι της υπόθεσης. Αρχές Νοεμβρίου και περιμένοντας την κατάλληλη ημερομηνία οι οικογένειες θα ενημερώσουν για το που και το πότε. 

Ο Νίκος Πλακιάς καλεί τον κόσμο να βγει στο δρόμο καθώς, όπως αναφέρει, «εσείς θα είστε η αιχμή του δόρατος. Χωρίς εσάς δυστυχώς θα είναι πολύ πιο δύσκολα όσο και αν προσπαθήσουμε οι οικογένειες. Και γνωρίζετε ότι έχουμε προσπαθήσει παρά πολύ». 

«Οι αγκαλιές μας προς τους δικούς μας χάθηκαν για πάντα. Πρέπει να είστε όλοι εκεί όχι για εμάς αλλά για αυτές τις αγκαλιές», καταλήγει. 

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

«Οι αγκαλιές μας προς τους δικούς μας χάθηκαν για πάντα .

Αυτές οι αγκαλιές που όλο αυτό το διάστημα γίνανε και δικές σας αγκαλιές θα σας χρειαστούν .

Περιμένοντας και τις επόμενες ημέρες διότι θα έχουμε κρίσιμες απολογίες στο ανακριτικό κομμάτι , θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους.

Πρέπει να είστε όλοι εκεί όχι για εμάς αλλα για αυτές τις αγκαλιές.

Αρχές Νοεμβρίου και περιμένοντας την κατάλληλη ημερομηνία σε συννενόηση με τις άλλες οικογένειες θα σας ενημερώσουμε που και ποτέ .  

Εσεις θα είστε η αιχμή του δόρατος .

Χωρίς εσάς δυστυχώς θα είναι πολύ πιο δύσκολα όσο και αν προσπαθήσουμε οι οικογένειες .

Και γνωρίζετε ότι έχουμε προσπαθήσει παρά πολύ . 

Χωρίς τις προσπάθειες των οικογενειών δεν θα γνωρίζατε τίποτα !!! Και αυτό το ξέρετε».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις