Breaking news

Μαρινέλλα
A

Σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό ενδέχεται να μεταφερθεί η Μαρινέλλα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της.

Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου η μεγάλη τραγουδίστρια βγήκε από τη ΜΕΘ, έπειτα από 21 ημέρες νοσηλείας. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, είναι πιθανό η Μαρινέλλα να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε ότι, «Να πούμε ότι η Μαρινέλλα είναι καλά, συνεχίζονται να απαγορεύονται τα επισκεπτήρια. Το νεότερο που έχουμε είναι ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μεταφερθεί η σπουδαία ερμηνεύτρια σε ένα κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό. Δε θα πούμε σε ποια χώρα».

Ακόμη ο ίδιος πρόσθεσε πως, «Έχει κάνει μία πρώτη επαφή η οικογένειά της, όμως ο στόχος είναι να παραταθεί η παραμονή της στο θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή. Η αποκατάστασή της θα είναι πλήρης, χρειάζεται χρόνος. Σε δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε αν θα πάει σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης ή θα πάρει εξιτήριο».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις