Breaking news

Πανελλήνιες 2025
A

Δωρεάν προετοιμασία των μαθητών της Γ' Λυκείου που θέλουν να πετύχουν στις Στρατιωτικές Σχολές και στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων προσφέρει ο Δήμος Χανίων. 

Όπως έκανε γνωστό το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων η έναρξη της δωρεάν προετοιμασίας αθλημάτων αφορά μαθητές Γ΄ Λυκείου και απόφοιτους παρελθόντων ετών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους σε Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ. 

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, καθημερινά από τις 14:00 έως τις 16:00. Το ακριβές πρόγραμμα προπονήσεων θα καθοριστεί ανάλογα με τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να καταθέσουν στο Γραφείο Αθλητισμού στο Κλειστό Κλαδισού τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  2. Ιατρική γνωμάτευση αποκλειστικά από Καρδιολόγο ότι μπορεί να συμμετέχει στις προπονήσεις προετοιμασίας των αθλημάτων (δεκτό γίνεται και το δελτίο αθλητή εφόσον έχει σφραγιστεί από τις 1/6/24 και έπειτα).
  3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 15/1986 
  4. Μια φωτογραφία ταυτότητας

Η έναρξη των προπονήσεων προγραμματίζεται για σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 ενώ το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως 15 Ιουνίου 2025.

Για πληροφορίες, απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 2821341790  (09:00 με 13:00 ) και μέσω e-mail: [email protected]

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις