Breaking news

Νίκος Πλακιάς
A

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Πλακιάς μετά τις πληροφορίες ότι ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, πρόκειται να ζητήσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη.

«Δεν τον ενημερώνετε ότι ακόμα η ανακριτική για το μπάζωμα - ξεμπάζωμα δεν έχει τελειώσει;», αναρωτιέται ο ίδιος, μιλώντας για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη και Αλέξανδρο Αυλωνίτη. 

«Τι προσπαθείτε να κάνετε;» αναρωτιέται ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του στα Τέμπη.

«Αν κρίνω από τα εσωτερικά του κόμματος σας και το τι γίνεται θα ήθελα να σας ζητήσω να μην ασχολείστε με τα ΤΕΜΠΗ για να καρπωθείτε ότι εσείς νομίζετε και έχετε στο μυαλό σας μετά από τον ντόρο των τελευταίων ημερών. Προσέξτε γιατί δίπλα στο όνομα του κόμματος σας ΣΥΡΙΖΑ θα μπει και το #Τεμπη_συγκαλυψη», καταλήγει.

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

Ακούω ότι ο @nikospappas16 του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει να γίνει προανακριτική . @VASILISKOKKALHS  και @a_avlonitis  εσείς δεν τον ενημερώνεται  ότι ακόμα η ανακριτική για το μπάζωμα - ξεμπάζωμα δεν έχει τελειώσει ;

Ότι αρχές Νοεμβρίου θα καταθέσουν οι τέσσερις άμεσα εμπλεκόμενοι και θα προκύψουν νέα  στοιχεία και νέα ονόματα πολιτικών προσώπων 
Τι προσπαθείτε να κάνετε ;
Να ακυρώσετε όλες τις προσπάθειες μας μέχρι τώρα .

Μιας και τα στοιχεία αυτά εμείς τα βρήκαμε με πολύ κόπο για να τα πετάξετε όλα για τα μικροπολιτικά παιχνίδια σας .
Δεν βάλατε μυαλό με την εξεταστική ;

Το αποτέλεσμα της δεν το γνωρίζετε ;
ΑΘΩΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ 

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα και σας το λέγαμε από πριν .
Τώρα θέλετε να τους αθωώσετε και δεύτερη φορά .

Αν κρίνω από τα εσωτερικά του κόμματος σας και το τι γίνεται θα ήθελα να σας ζητήσω να μην ασχολείστε με τα ΤΕΜΠΗ για να καρπωθείτε ότι εσείς νομίζετε και έχετε στο μυαλό σας μετά από τον ντόρο των τελευταίων ημερών .

Προσέξτε γιατί δίπλα στο όνομα του κόμματος σας ΣΥΡΙΖΑ θα μπει και το #Τεμπη_συγκαλυψη .

Αυτό το τιμολόγιο για να το βρούμε φτύσαμε αίμα όπως και το οικόπεδο στην θέση ΠΗΓΑΔΙΑ μην τα κάνετε  μπάζα και παλιόχαρτα .

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις