Breaking news

Συνεδριάζει η ΕΣΗΕΑ για τη διαγραφή του Γιώργου Λιάγκα
A

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε ένα ρεπορτάζ που πρόβαλε χθες, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του «Το Πρωινό» σχετικά με το σπίτι που νοίκιαζε στα νότια προάστια ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην πισίνα του, το βράδυ της Τετάρτης.

Ένα ρεπορτάζ που δεν αρκέστηκε να ασχοληθεί μόνο με τον θάνατο του Έλληνα διεθνή αλλά ανέβασε drone πάνω από το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή προβάλλοντας πλάνα, επιλέγοντας μάλιστα, να παρουσιάσουν τα χαρακτηριστικά του σπιτιού, δίνοντας πληροφορίες για το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, πόσα μπάνια έχει και αν διαθέτει κουφώματα αλουμινίου… 

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, οι αντιδράσεις γύρω από το εν λόγω ρεπορτάζ ήταν πολλές με την ΕΣΗΕΑ να συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη για να τεθεί το θέμα διαγραφής του Γιώργου Λιάγκα από την Ένωση.

Ζήτησε συγγνώμη

Ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε ότι κάτι τέτοιο ήταν λάθος και απολογήθηκε με ένα μήνυμα στο Instagram. Ανέλαβε μάλιστα την ευθύνη και τόνισε ότι κανείς από τη συντακτική ομάδα δεν φταίει, παρά μόνο ο ίδιος. «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ήταν μια απόλυτα λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση. Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε κάποια στοιχεία για το πώς είναι το διαμέρισμα, και αν είναι ακριβά τα ενοίκια στην περιοχή. Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, σκεφτόμουν ότι όταν πριν 2-3 εβδομάδες είχε καεί το σπίτι μου, και είπα ότι δεν είναι δυνατόν ένα δράμα για κάποιον να γίνεται lifestyle ρεπορτάζ. Έπεσα σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα, διότι εδώ δε μιλάμε για ένα σπίτι που κάηκε και αποκαθίσταται, αλλά για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Ήταν λάθος μεγάλο, λυπάμαι πάρα πολύ και είμαι συντετριμμένος που χωρίς να το θέλουμε, αμαυρώσαμε μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Ζητώ συγγνώμη».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις