Breaking news

Τεμπη
A

Σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, θα διεξαχθεί η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, φόρος τιμής στα 57 θύματα που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη. 

Στη συναυλία θα εμφανιστούν αφιλοκερδώς οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Τάνια Τσανακλίδου, Σωκράτης Μάλαμας, Φοίβος Δεληβοριάς και Κοινοί Θνητοί. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00 ενώ η συναυλία ξεκινάει στις 19:00. 

Η συναυλία βγήκε sold out πολύ νωρίς λόγω της μεγάλης στήριξης του κόσμου. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήριο χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν, μόνο και μόνο για να στηρίξουν τις οικογένειες των θυμάτων και τον δύσκολο αγώνα τους για δικαίωση. Συγκινητικό ήταν ότι όλες αυτές τις ημέρες τα social media γέμισαν με αναρτήσεις πολιτών που χάριζαν αυτά τα εισιτήρια ώστε το Καλλιμάρμαρο σήμερα να γεμίσει και οι φωνές όλων να ακουστών όσα μακρύτερα γίνεται. 

Ωστόσο, όσοι καταφέρουν να βρεθούν σήμερα στο στάδιο, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συναυλία δωρεάν, μέσω live streaming. Το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων έκανε την Πέμπτη ομόφωνα δεκτό το αίτημα του Συλλόγου «Τέμπη 2023» για τη ζωντανή αναμετάδοση της συναυλίας, κάτι που είχαν ζητήσει και οι καλλιτέχνες.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 64 δήμοι σε όλη τη χώρα έχουν ανακοινώσει ότι θα αναμεταδώσουν τη συναυλία σε γιγαντοοθόνες, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας estage.gr.

Οδηγίες για το live streaming

Η διαδικτυακή πλατφόρμα e-stage.gr που θα προβάλλει δωρεάν τη συναυλία για τα Τέμπη, ανάρτησε στα social media σχετικές οδηγίες:

  • Οι σύνδεσμοι προβολής θα ανακοινωθούν σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 24
  • Έχει καταργηθεί η δυνατότητα εγγραφής στην πλατφόρμα για αυτές τις ημέρες.
  • Η πρόσβαση είναι απολύτως ελεύθερη.
  • Απλώς πατήστε play.

Σήμερα, Παρασκευή, θα δοθούν και εναλλακτικοί σύνδεσμοι Δημόσιες Προβολές Δήμων, Συλλόγων και λοιπών Φορέων. Μπορείτε να ελέγχετε τις ανακοινώσεις του δήμου σας για να δείτε αν θα καλύψει το γεγονός. Τις τελευταίες ώρες μετά το σχετικό κάλεσμα υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τις δημόσιες προβολές.

Τι απαιτείται:

  • Υπολογιστής και σύνδεση internet. Το ιδανικό είναι ενσύρματη ethernet ή 4 & 5g. Καλό είναι να αποφύγετε το wifi.
  • Προτζέκτορας
  • Επίσκεψη στους συνδέσμους που θα ανακοινωθούν σήμερα και πατήστε play.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις