CLOSE

Breaking news

πατρα
A

Οι έρευνες ενός και πλέον μήνα και εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, οδηγούν τις αρμόδιες αρχές στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από το λεγόμενο “στατιστικό παράδοξο” των τριών θανάτων στην οικογένεια της Πάτρας, υπήρξαν ενδείξεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει ειδικά στην περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας.

Όπως ανέφερε  ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, παιδίατροι στην Πάτρα επισημαίνουν ότι τους είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα κορίτσια παρουσίαζαν προβλήματα υγείας όταν βρίσκονταν στο μονόκλινο δωμάτιο, χωρίς την επίβλεψη γιατρών, ενώ όταν βρίσκονταν στην ΜΕΘ δεν παρουσίαζαν επεισόδια που να προκαλούν ανησυχία.

Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει σαφείς υπόνοιες στους γιατρούς και είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στους χώρους που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, αν και τελικά δεν υλοποιήθηκε αυτό το σχέδιο.

Υπάρχουν πλέον σοβαρές ενδείξεις ότι το κοριτσάκι, εισέπνευσε αέριο το οποίο προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς και τον αιφνίδιο θάνατο της. Τα νέα δεδομένα, ανοίγουν τη βεντάλια των ερευνών καθώς το επόμενο στάδιο είναι να εντοπιστεί αυτός που στην ουσία δολοφόνησε το παιδάκι. 

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο φάκελος ανετέθη στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ξεκίνησαν μια ενδελεχή έρευνα για να εντοπίσουν σε πρώτη φάση το δολοφόνο της Τζωρτζίνας και σε δεύτερο χρόνο αν οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών της Μαλένας και της Ίριδος οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις