Breaking news

ΓΟΝΕΙΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ
A

Τα αίτια του θανάτου «ανοίγουν» τη βεντάλια του μυστηρίου της υπόθεσης των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, με τα ευρήματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων να δείχνουν πως η 9χρονη Τζωρτζίνα ξεψύχησε κατόπιν δηλητηρίασης με εισπνεόμενο αέριο.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε αλλοίωση στο οστό της μύτης του παιδιού, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες, το οποίο προκάλεσε ανακοπή καρδιάς.

 

Αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών: Οι γιατροί ήθελαν να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα

Μιλώντας στο Mega, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε ότι οι  γιατροί ανέφεραν ότι τους είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα κορίτσια παρουσίαζαν προβλήματα υγείας όταν βρίσκονταν στο μονόκλινο δωμάτιο, χωρίς την επίβλεψη γιατρών, ενώ όταν βρίσκονταν στην ΜΕΘ δεν παρουσίαζαν επεισόδια που να προκαλούν ανησυχία.

Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει σαφείς υπόνοιες στους γιατρούς και είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στους χώρους που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, αν και τελικά δεν υλοποιήθηκε αυτό το σχέδιο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις