Breaking news

Κακοποίηση ανηλικου
A

Φρίκη προκαλεί η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από συνταξιούχο, σήμερα, καθηγητή Φυσικής Αγωγής στην Κρήτη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έξι άτομα (ενήλικα σήμερα) κατήγγειλαν στις Αρχές του Ηρακλείου Κρήτης τον 64χρονο σήμερα συγγενή τους για σεξουαλική κακοποίηση. Ισχυρίζονται ότι τα κακοποιούσε σεξουαλικά από το 1986 έως το 2010 (24 χρόνια!) ενώ ήταν ανήλικα. 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς των έξι παιδιών του άφηναν τα παιδιά για να τα προσέχει κι εκείνος τα κακοποιούσε σεξουαλικά. 

Να σημειωθεί ότι τα πέντε από τα έξι περιστατικά έχουν παραγραφεί. Τα πέντε περιστατικά αφορούν γυναίκες οι οποίες είναι σήμερα από 29 έως 48 ετών και ο κατηγορούμενος καταγγέλλεται πως τις βίαζε σε ηλικία 5, 6 και 7 ετών.

Στο κάδρο υπάρχει και ένας 19χρονος, ο οποίος κατήγγειλε επίσης τον 64χρονο, ότι τον βίασε τελευταία φορά το 2010 ενώ ήταν 5 χρονών. Το έγκλημα αυτό, αν επιβεβαιωθεί, είναι το μόνο που δεν έχει παραγραφεί. 

Για την υπόθεση κατέθεσε και ο 64χρονος, ο οποίος δεν παραδέχτηκε όλα όσα καταγγέλλονται αλλά μόνο ότι ασελγούσε σε κάποιά από τα συγγενικά του πρόσωπα.

Η αστυνομία ζήτησε από τις εισαγγελικές αρχές την άδεια να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και φωτογραφίες του 64χρονου, καθώς υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματά του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις