Breaking news

Λειψυδρία
A

Με ελάχιστο νερό, το οποίο θα τρέχει από τις βρύσες κάθε δύο ημέρες, θα πρέπει να επιβιώσουν από την Παρασκευή οι κάτοικοι στο χωρίο Ξυλοσύρτης της Ικαρίας

Όπως ανακοίνωσε ο Προοδευτικός Σύλλογος Ξυλοσύρτη Ικαρίας «Ο Αθέρας», λόγω της μεγάλης και παρατεταμένης ανομβρίας και κατ' επέκταση της λειψυδρίας, αναγκάζεται να ανοίγει το δίκτυο υδροδότησης του χωριού κάθε δεύτερη ημέρα και μόνο για τρεις ώρες! 

Συγκεκριμένα, το νερό στις βρύσες των κατοίκων θα «τρέχει» κάθε δύο ημέρες από τις 7.00 π.μ. έως τις 10.00 π.μ. 

Τα χωρία της Ικαρίας αντιμετωπίζουν προβλήματα λειψυδρίας το καλοκαίρι λόγω του μεγάλου όγκου επισκεπτών, τα οποία όμως λύνονται τον Σεπτέμβριο, όταν το νησί επιστρέφει στους ρυθμού του. Φέτος προβλέπεται δύσκολη χρονιά για το νησί, καθώς όπως φαίνεται τα προβλήματα υδροδότησης συνεχίζονται και το φθινόπωρο. 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Ξυλοσύρτη Ικαρίας "Ο Αθέρας", λόγω της μεγάλης και παρατεταμένης ανομβρίας και κατ' επέκταση της λειψυδρίας, αναγκάζεται να ανοίγει το δίκτυο υδροδότησης του χωριού μας κάθε δεύτερη ημέρα από τις 7.00 π.μ. έως τις 10.00 π.μ. αρχής γενομένης από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου οπότε και θα παραμείνει κλειστό.

Προσέχουμε για να έχουμε!

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Το Διοικητικό Συμβούλιο»

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις