CLOSE

Breaking news

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό
A

Μέσα από της, η Αττική Οδός έκανε γνωστό πως θα παραμείνει κλειστή η έξοδος προς Αγία Παρασκευή στην κατεύθυνση προς Ραφήνα / Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου 2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου 2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Ραφήνα / Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι την επόμενη έξοδο του Κόμβου Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), όπου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν προς Αθήνα/Κέντρο, μέχρι τον επόμενο Κόμβο της Αγίας Παρασκευής όπου θα εξέλθουν.

Παράλληλα, κλειστή θα παραμείνει η είσοδος από Ανθούσα στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου 2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου 2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί θα κινηθούν στη Λ. Ανθούσας και στη Λ. Μαραθώνος προκειμένου να εισέλθουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα από τον Κόμβο της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15).

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις