CLOSE

Breaking news

Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος ΗΣΑΠ
A

Τον τρόμο στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο στον σταθμό του Περισσού έζησαν γυναίκες, την Κυριακή, από έναν νεαρό άντρα ο οποίος τις παρενοχλούσε, ενώ δε δίστασε να τις απειλήσει και με πριόνι. Όλα ξεκίνησαν όταν μία νεαρή κοπέλα που γυρνούσε σπίτι της, και μόλις πήγε να ανέβει τις κυλιόμενες σκάλες, ένας άνδρας την προσέγγισε βρίζοντάς την χυδαία.

Η κοπέλα δεν έδωσε σημασία, ανέβηκε πάνω για να περιμένει το τρένο, ωστόσο ο 31χρονος την ακολούθησε και συνέχισε να την βρίζει. Μάλιστα σε κάποια στιγμή την πλησίασε, έβγαλε το κινητό του μπροστά της, πήρε έναν φίλο του τηλέφωνο και του είπε να την περιμένουν στην επόμενη στάση και την απείλησε ότι θα της κάνουν χυδαία πράγματα.

Επιπλέον, όταν η κοπέλα έφτασε στις αποβάθρες ο 31χρονος έβγαλε το κινητό του και την φωτογράφισε. Εκείνη αμέσως αντέδρασε, του ζήτησε να διαγράψει την φωτογραφία, εκείνος την αγνόησε και συνέχισε να την βρίζει. Από την απέναντι πλευρά της αποβάθρας, μία παρέα κοριτσιών είδε τι συνέβη και έτρεξε προς την κοπέλα που δεχόταν ύβρεις, προκειμένου να την βοηθήσει.

Ο 31χρονος όμως, δεν έδωσε σημασία, συνέχισε να βρίζει και τις ίδιες.

Έβγαλε πριόνι και τις απείλησε

Ανέφερε δε πως θα φύγει και θα επιστρέψει σε 5 λεπτά, πράγμα το οποίο όντως έκανε. Όταν μετά από κάποια λεπτά επέστρεψε και στο σημείο είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, ο οποίος προέτρεπε τον άνδρα να διαγράψει τις φωτογραφίες.

Ο 31χρονος ξαφνικά έβγαλε από το σακίδιό του ένα πριόνι και ξεκίνησε να προσεγγίζει τις κοπέλες. Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τον 31χρονο, να φεύγει φοβισμένος μετά από λίγα λεπτά.

Έπειτα από λίγη ώρα εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σημειώνεται πως, κατά την διάρκεια του περιστατικού στον χώρο υπήρχε σεκιούριτι, ο οποίος δεν έκανε τίποτα.

Ο 31χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις, είχε γίνει προσπάθεια να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική ωστόσο δεν το είχαν καταφέρει οι Αρχές, και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις