CLOSE

Breaking news

Βροχή στην Αθήνα
A

Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ καθώς η κακοκαιρία «Atena», που συνοδεύεται από βαρομετρικό χαμηλό στο Ιόνιο, κινείται ανατολικά και επηρεάζει τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά καθώς και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. 

Η κακοκαιρία «Atena» συνοδεύεται από ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θα μείνει στη χώρα μας μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης. Τα φαινόμενα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους.

Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  • Μέχρι τις βραδινές ώρες της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2024 στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια (κυρίως στα βόρεια). Τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα έντονα.
  • Από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2024 μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2024 στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2024 και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2024 στην ανατολική Μακεδονία προβλέπεται να είναι ιδιαιτέρως έντονα.
  • Από το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2024έως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2024 στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα τη νύχτα της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2024 στη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου (Θάσος, Σαμοθράκη, Αγ. Ευστράτιος και Λήμνος) προβλέπεται να είναι ιδιαιτέρως έντονα ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα έντονα.

Πατήστε Play και δείτε πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις