CLOSE

Breaking news

Κρήτη
A

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε χθες ένα κτηνοτρόφος στην Ανατολή Ιεράπετρας στην Κρήτη, όταν ενώ έβοσκε τα ζώα του σε αγροτική περιοχή εντόπισε ένα ανθρώπινο σκελετό κάτω από ένα δέντρο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα τα στοιχεία συναινούν ότι πρόκειται το σκελετό ενός Βούλγαρου εργάτη ο οποίος διέμενε στην περιοχή και χάθηκαν τα ίχνη του το 2012.

Πρόκειται για άντρα, γεννημένο το 1967,  όπου δούλευε στην περιοχή και ξαφνικά είχαν χαθεί τα ίχνη του τον Ιανουάριο του 2012. Οι έρευνες που ακολούθησαν από την αστυνομία δεν είχαν εντοπίσει τον άνθρωπο ο οποίος πιθανόν από παθολογικά αιτία να έχασε τη ζωή του σε εκείνο το σημείο.

Μάλιστα συγγενικά του πρόσωπα είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του χωρίς ωστόσο να έχουν βρεθεί ίχνη του. Ο κτηνοτρόφος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εντόπισε τυχαία κάτω από ένα δέντρο υπολείμματα ανθρώπινου σκελετού και ρούχα, συγκεκριμένα ένα πουκάμισο όπου βρέθηκε η αστυνομική ταυτότητα του αγνοούμενου.

Όσα στοιχεία που βρέθηκαν, η αστυνομική ταυτότητα αλλά και οι περιγραφές για το ύψος του ανθρώπου αυτού και τα ρούχα που φορούσε τη μέρα που χάθηκε δείχνουν ότι πρόκειται για τον Βούλγαρο που αγνοείται εδώ και δώδεκα χρόνια.

Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο σκελετός του ανθρώπου αυτού με επιστημονικό τρόπο προκριμένου τα λείψανα του να αποδοθούν στην οικογένεια του αγνοούμενου και να κλείσει ο φάκελος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις