CLOSE

Breaking news

Βροχή στην Αθήνα
A

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 32 με 34 και τοπικά στη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία τους 35 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις, οι οποίες πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό στα δυτικά να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές από τις μεσημβρινές έως και τις βραδινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά.  Οι άνεμοι στη συμπρωτεύουσα θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αύριο, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 και τοπικά στα ανατολικά και νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 30 με 32, στα κεντρικά ηπειρωτικά τους 32 με 34 και στα δυτικά ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 και τοπικά στα ανατολικά και νότια έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 31 με 33 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά τους 34 με 35 και στα δυτικά ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή 

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, στο Ιόνιο και πιθανόν τα βορειοδυτικά ηπειρωτικά νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως ορεινά.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 και τοπικά στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις