CLOSE

Breaking news

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το Μάρτιο στην Αθηνών - Λαμίας
A

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος πίσω από τις αλλαγές είναι η πραγματοποίηση της συναυλίας «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 18:00 το απόγευμα. Συγκεκριμένα μέχρι τη λήξη της συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε ορισμένες οδούς και λεωφόρους, στο κέντρο.

Οι Αρχές παράλληλα, απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις συγκεκριμένες οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην:

  • Αρδηττού, στο τμήμα της από Λεωφ. Βουλιαγμένης έως την Λεωφ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βασ. Κων/νου, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λεωφ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από την Λεωφ. Βασ. Όλγας έως την οδό Ερατοσθένους, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βασ. Σοφίας, και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη, καθώς και στο τμήμα της από την οδό Ριζάρη έως την Λεωφ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αρδηττού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη (μετά το πέρας της συναυλίας).
  • Λεωφ. Βασ. Όλγας, καθ' όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιμάρμαρο.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις