CLOSE

Breaking news

INTIME
A

Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι, η κακοκαιρία στην Αττική, με έντονες βροχοπτώσεις να εκδηλώνονται στα βόρεια προάστια, όπως σε Μαρούσι, Γέρακα, Διόνυσο αλλά και σε άλλες περιοχές όπως Πετρούπολη, Κολωνό. Παράλληλα, έντονη χαλαζόπτωση σημειώνεται στο Ίλιον. 

Παράλληλα, ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα και την Εύβοια, με κεραυνούς να προκαλούν την εκδήλωση τεσσάρων πυρκαγιών. 

Ενώ, διακοπές ρεύματος πραγματοποιήθηκαν σε ορισμένες περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ, οι μετεωρολόγοι αναμένουν από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα (κυρίως την κεντρική και ανατολική, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και πρόσκαιρα την Εύβοια, τις Σποράδες, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

Έντονα είναι τα φαινόμενα από το μεσημέρι και σε περιοχές της Εύβοιας. Συγκεκριμένα, έντονη είναι η βροχόπτωση στην πόλη του Αλιβερίου.

Σύμφωνα με το evima, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποταμιά από την έντονη καταιγίδα που «χτυπά» αυτή την ώρα περιοχές της κεντρικής και της Νότιας Εύβοιας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις