CLOSE

Breaking news

Πατέρας 19χρονου
A

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης 27 Αυγούστου στην εισαγγελία Πολυγύρου, όταν ο πατέρας του 19χρονου ο οποίος που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

Όταν ο πατέρας του 19χρονου αντίκρισε τη δήμαρχο, την προσέγγισε και της μίλησε με έντονο ύφος και φορτισμένος ζητώντας εξηγήσεις και απαιτώντας να αποδοθούν ευθύνες για την απώλεια του παιδιού του. Η ίδια απαντώντας σημείωσε ότι «είμαι μαζί σας», ωστόσο ο πατέρας του 19χρονου ανταπάντησε αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πού είσαι; Θα μου φέρεις πίσω το παιδί μου;».

Ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, απευθυνόμενος και πάλι στη δήμαρχο Κασσάνδρας, πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Δεν θα σας σώσει τίποτα. Ούτε τα εκατομμύριά σας. Θα σας συνθλίψω».

Μετά τη λήξη της λεκτικής έντασης τόσο ο πατέρας του 19χρονου και η δήμαρχος Κασσάνδρας συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πολυγύρου.

Σημειώνεται ότι μετά τη συνάντηση με τον εισαγγελέα, η Αναστασία Χαλκιά βγήκε από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου και σημείωσε σύμφωνα με το voria.gr: «Ο πατέρας είναι πονεμένος κι ό,τι κι αν πει έχει δίκιο. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και θα αποδειχθούν όλα».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από χθες ο γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Γιάννης Σάββας ζήτησε την πειθαρχική δίωξη της δημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά καθώς και ενός αντιδημάρχου που εμπλέκεται στην υπόθεση αδειοδότησης του μοιραίου Λούνα παρκ που στοίχισε τη ζωή ενός 19χρονου παιδιού στη Χαλκιδική.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις