CLOSE

Breaking news

λεωφορείο
A

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ, στην Κέρκυρα, που έβρισε χυδαία τους τουρίστες, κοπάνησε το παράθυρο, ενώ, στη συνέχεια, τους απείλησε και τούς είπε να κατέβουν κάτω, καθώς τον ενοχλούσε που οι επιβάτες του λεωφορείου μιλούσαν δυνατά και γελούσαν. 

Παράλληλα, εκτός από το ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο εν λόγω οδηγός, προτάθηκε και η εξέταση του από τον ιατρό εργασίας. 

Από την πλευρά της, η διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ διαψεύδει ότι ο οδηγός εργαζόταν χωρίς ρεπό για 15 ημέρες, όπως ακούγεται να λέει στο βίντεο, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα ρεπό στις 11, 12 και 16 Αυγούστου, ενώ και την συγκεκριμένη ημέρα είχε κάνει το προγραμματισμένο διάλειμμα για ξεκούραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έχει κληθεί και από την τροχαία της Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται ότι η συμπεριφορά του εν λόγω οδηγού έχει καταγραφεί σε βίντεο, όπου «είδε» το φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός του λεωφορείου σε έξαλλη κατάσταση και ενώ οδηγούσε στους επικίνδυνους δρόμους της Κέρκυρας, έβριζε τα θεία, χτυπούσε το τιμόνι και το τζάμι του λεωφορείου, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών, ενώ, στη συνέχεια, τους απείλησε και τούς είπε να κατέβουν κάτω, καθώς τον ενοχλούσε που οι επιβάτες του λεωφορείου μιλούσαν δυνατά και γελούσαν. 

Δείτε το βίντεο:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις