Breaking news

mat ximika
A

Με χημικά και κρότου λάμψης επιτέθηκαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ σε εργαζόμενους σε ΟΤΑ και Δημόσιο και σχολικές καθαρίστριες που πραγματοποιούν κινητοποίηση έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στην Πανεπιστημίου, για τα ΒΑΕ.

Σε βίντεο που ανήρτησε το ΠΑΜΕ διακρίνονται οι δυνάμεις των ΜΑΤ να επιτίθενται στους εργαζόμενους, με βία, χημικά και κρότου λάμψης.

Το ΚΚΕ κατήγγειλε την επίθεση αναφέροντας σε σχόλιό του:

«Σαν να μην έφτανε που η κυβέρνηση σχεδιάζει το πετσόκομμα του επιδόματος επικίνδυνης κι ανθυγιεινής εργασίας σε χιλιάδες εργαζόμενους, σήμερα επιτέθηκε απρόκλητα και στην κινητοποίηση εργαζομένων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που δικαιολογημένα αντιδρούν σε μια τέτοια εξέλιξη.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει το νέο κρούσμα αυταρχισμού και καταστολής, με βάση και το νόμο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, που αποτελεί το αναγκαίο συμπλήρωμα αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.

Για το ζήτημα παρέμβαση πραγματοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος Θανάσης Παφίλης στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου, καταγγέλλοντας την επίθεση και απαιτώντας την απόσυρση των ΜΑΤ από τη συγκέντρωση».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις