Breaking news

rouvikonas lidl
A

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» επιτέθηκαν τα ξημερώματα στο υποκατάστημα της Lidl, στο Ίλιον, με αφορμή το περιστατικό κλοπής προϊόντων από μία ηλικιωμένη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τη στάση της εταιρίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 03:30, έσπασαν με βαριοπούλες την τζαμαρία της πρόσοψης του καταστήματος, ενώ προκάλεσαν και διάφορες άλλες ζημιές.

Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή.

Σε ανάρτησή του, ο «Ρουβίκωνας» αναφέρει:

«Επίθεση με βαριοπούλες στο κατάστημα Lidl στο Ίλιον

Αυτό που λέμε είναι πως πρέπει να ξεφορτωθούμε ένα σύστημα που κάνει τους ανθρώπους κλέφτες στα γεράματα για ένα κομμάτι ψωμί. Ακούγεται τετριμμένο αλλά δυστυχώς δεν είναι. Ακόμα και σε μια Δυτική χώρα το 2022, ο αγώνας παραμένει πρώτα από όλα για μια κοινωνία που κανείς δεν θα χρειάζεται να κλέψει για να φάει.

Κι όσο για τους άθλιους των Lidl, ιδιοκτησία ή ανώτερο προσωπικό θέλουμε να τους θυμίσουμε ότι μπορεί με γιαγιάδες που κλέβουν τρόφιμα να είναι αμείλικτοι, αλλά υπάρχουν και άλλες κατηγορίες ανθρώπων εκεί έξω, πιο επικίνδυνες από φτωχές ηλικιωμένες, που η δική τους πολιτική είναι να απαντούν άμεσα και έμπρακτα σε κάθε ταξική αθλιότητα».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις