CLOSE

Breaking news

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι
A

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα την ερχόμενη εβδομάδα, το οποίο θα έρθει από την Ιταλία.  Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, η κακοκαιρία αυτή θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Ήδη από χθες το απόγευμα έχουν σημειωθεί χιλιάδες κεραυνοί, κυρίως στη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία, όπου καταγράφηκαν και μεγάλοι όγκοι νερού.

Παράλληλα, ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος τόνισε πως έπεσαν χιλιάδες κεραυνοί από χθες το απόγευμα στη χώρα κυρίως στην Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία. Σε εκείνες τις περιοχές σημειώθηκαν και μεγάλοι όγκοι νερού.

Η πρόγνωση του καιρού

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, φτάνοντας στα ηπειρωτικά τους 34-37 βαθμούς Κελσίου και στη νησιωτική χώρα τους 28-34 βαθμούς.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, όπου αναμένονται τοπικές βροχές ή όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, φτάνοντας στα ηπειρωτικά τους 35-38 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 29-35 βαθμούς.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά, όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σταθερή.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά, όπου αναμένονται τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σταθερή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις