CLOSE

Breaking news

INTIME
A

Μία ημέρα μετά τη μεγάλη καταστροφή η υφυπουργός Ανάπτυξης, Ζωή Ράπτη φαίνεται να παιρνούσε ξέφρενα στις διακοπές της, μία ημέρα μετά τη μεγάλη καταστροφή της πυρκαγιάς που κατάκαιγε τη βορειοανατολική Αττική.

Η υφυπουργός Ανάπτυξης φαίνεται να διασκεδάζει αμέριμνη σε σχετικό βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, ενώ ακόμη κάπνιζαν καμένες εκτάσεις και κατεστραμμένα σπίτια από την τεράστια πυρκαγιά.

Μέσα από το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Dnews, η υφυπουργός διασκεδάζει ξέφρενα σε μίνι κρουαζιέρα με σκάφος σε παραλίες της Αστυπάλαιας, χορεύοντας και τραγουδώντας με χαλαρή διάθεση το «Μία είναι η ουσία» του Χρ. Νικολόπουλου. Στο μεταξύ αμέριμνος απολάμβανε τις καλοκαιρινές διακοπές του και ο υφυπουργός Υποδομών Βασίλης Οικονόμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το γλέντι έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου, μία μόλις ημέρα δηλαδή μετά την καταστροφή και ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν ακόμη μάχη να θέσουν τη φωτιά που έφθασε μέχρι το Χαλάνδρι υπό έλεγχο.

Η έλλειψη ενσυναίσθησης από την κυβέρνηση δεν προκαλεί και τόση εντύπωση, παρόλο που η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλη καταστροφή, επηρεάζοντας ολόκληρη την Αττική, με αποτέλεσμα να χαθεί ένας από τους ελάχιστους «πνεύμονες» που είχαν απομείνει στην πρωτεύουσα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις