CLOSE

Breaking news

Σπάρτη: Γιούχαραν τον 40χρονο που φέρεται να βίαζε την 9χρονη κόρη του (βίντεο)
A

Σοκάρει η υπόθεση του 40χρονου άνδρα από τη Σπάρτη, ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε την 9χρονη κόρη του τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης χθες το απόγευμα. Όπως φαίνεται από σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube ο Λακωνικός Τύπος, πολίτες τον περίμεναν στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Σπάρτης.

Οι αγανακτισμένοι πολίτες γιούχαραν τον κατηγορούμενο, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελέα φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, αποδοκιμάζοντάς τον έντονα με βαριές εκφράσεις και γιουχαρίζοντάς τον. «Το παιδάκι ρε;» φώναζαν εξαγριωμένοι.

Έπειτα από μία διαδικασία που διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα, ο 40χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 10:00 το πρωί. Μέχρι τότε, θα παραμείνει υπό κράτηση ενώ ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει διορίστηκε αρμοδίως.

Κατέγραφε τις πράξεις του

Όπως προέκυψε από την καταγγελία και την έρευνα, ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Μάλιστα τις πράξεις αυτές, τις είχε καταγεγραμμένες στο κινητό του. Από το υλικό, φαίνεται να αποδεικνύεται πως η κακοποίηση σε βάρος της κόρης του είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4-5 ετών! Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί φέρονται να εντόπισαν συνολικά 79 επίμαχες φωτογραφίες με τις ενέργειες του πατέρα εναντίον της κόρης του, που ο 40χρονος είχε αποθηκεύσει στο κινητό του.

Ο εν λόγω, προερχόμενος από το Μενίδι Αττικής, είχε εγκατασταθεί, προ διετίας, στη Φάριδα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του και την εν διαστάσει σύζυγό του, που διέμενε στο Ξηροκάμπι. Μαζί της έχει ένα ακόμα παιδί, μικρότερης ηλικίας.

Τα πειστήρια

Από την κατοχή του κατηγορούμενου, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών πορνογραφικού υλικού, καθώς και δύο ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Τα πειστήρια που κατασχέθηκαν, θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Παραγγέλθηκε ακόμα διενέργεια εξέτασης της ανήλικης από παιδοψυχολόγο, καθώς και ιατροδικαστική εξέτασή της.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως όταν το θύμα λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα τραγικά περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Μετά από αυτό η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του.

Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα στη μητέρα της πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις