CLOSE

Breaking news

Φωτιά στο Αμάρι Ρέθυμνο
A

Χωρίς μεγάλη εστία αλλά με πολλές μικρές συνεχίζει να καίει η φωτιά που ξέσπασε χτες στο Αμάρι Ρεθύμνου της Κρήτης. Υπό τον φόβο μεγάλης αναζωπύρωσης οι δυνάμεις που παραμένουν στην περιοχή είναι ίδιες με χθες, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκαν και ελικόπτερα της Πυροσβεστικής. 

Η μεγάλη πυρκαγιά έκαιγε χτες σε τρία μέτωπα: Το ένα  προς την μεριά του Αγίου Ιωάννη και της Αγίας Παρασκευής, το δεύτερο στο Χορδάκι και Αγίου Βασιλείου και το τρίτο μέτωπο προς τις Μάρδες.

Μηνύματα από το 112

Ο οικισμός της Αγίας Παρασκευής εκκενώθηκε από χθες το απόγευμα με τους πυροσβέστες και αστυνομικούς να ελέγχουν τα σπίτια, ώστε να απομακρυνθεί και ο τελευταίος κάτοικος, έπειτα από την αποστολή μηνύματος του 112.

Μηνύματα εστάλησαν στο Αποδούλου και στις περιοχές που βρίσκονται ανάμεσα στο Χωρδάκι και στον Άγιο Ιωάννη, προκειμένου άπαντες να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο της «ΚΡΗΤΗ ΤV» είναι συγκλονιστικές και χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατούσε χθες στο πύρινο μέτωπο στο Αμάρι. 

Ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνης, Μιχάλης Σαρρής, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι έχουν καεί εκατοντάδες ελιές. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις