Breaking news

ilikiomeni
A

Συγκλονίζει η περιπέτεια μιας ηλικιωμένης στο Ίλιον, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αναγκάστηκε να κλέψει από υποκατάστημα αλυσίδας super market για να φάει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί, η εταιρία να υποβάλλει μήνυση εναντίον της και να αρνείται να την αποσύρει,.

Και όλα αυτά παρόλο που άλλοι πελάτες προθυμοποιήθηκαν να αποπληρώσουν το ποσό των προϊόντων.

Η ηλικιωμένη μάλιστα φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το Open, η 70χρονη έβαλε στη τσάντα της κρέας και τυρί αξίας 30-40 ευρώ. Όταν έγινε αντιληπτή από το προσωπικό του καταστήματος ο υπεύθυνος κάλεσε την αστυνομία παρά τις παροτρύνσεις πελατών που θέλησαν να πληρώσουν το ποσό.

Τελικά, η αστυνομία προσήγαγε την 70χρονη, με την ίδια να αναφέρει στους αστυνομικούς ότι «από φτώχεια τα έκανα όλα αυτά». Όπως είπε, έχει στεγαστικό δάνειο και ρύθμιση δανείου πολύ μεγάλη και ότι με τα χρήματα της σύνταξης προσπαθεί να αποπληρώσει το ποσό για να μην της πάρουν το σπίτι.

Παρά το αίτημα προς την αλυσίδα των super market να αποσύρει τη μήνυση, το νομικό τμήμα φάνηκε ανένδοτο λέγοντας ότι «η πολιτική της εταιρείας είναι να μην αποσύρει αυτού του είδους τις μηνύσεις».

Γειτόνισσα της ηλικιωμένης, μιλώντας στο Open, είπε πως «η γιαγιά πήρε 3 χάπια μαζί, προσπαθεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει ντροπή και φοβάται μη φτάσει στα αυτιά των παιδιών αυτός ο διασυρμός». Πρόσθεσε ακόμα ότι «θα κάνω ότι μπορώ για να καθαρίσω την υπόθεση», καθώς και ότι «δεν θα περάσω ποτέ από τη συγκεκριμένη αλυσίδα του σούπερ μάρκετ».

Παρέμβαση για το περιστατικό αναμένεται να κάνει και ο δήμος Ιλίου, καθώς όπως επεσήμανε ο κ. Χαραλαμπόπουλος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, θα ζητήσουν από την αλυσίδα να αποσύρει τη μήνυση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις