Breaking news

INTIME
A

Πάρτι φοροδιαφυγής εντόπισαν σε βίλα της Μυκόνου ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Πιο συγκεκριμένα, ελεγκτές της ΑΑΔΕ, σε συνεργασία με αστυνομικούς έκαναν έφοδο σε βίλα στη Μύκονο, και ειδικότερα, στο Πυργί, που είχε νοικιάσει γαλλική εταιρεία για να διοργανώσει πάρτι, εντόπισαν ότι όσοι βρίσκονταν εκεί, είχαν καταβάλει 300 ευρώ έκαστος για να εξασφαλίσουν πρόσβαση τόσο στον χώρο, όσο και στο bar και τον μπουφέ του πάρτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι βλέποντας την έφοδο των ελεγκτών της ΑΑΔΕ και τους αστυνομικούς, ο διάσημος DJ το έβαλε στα πόδια.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω εταιρεία δεν είχε δηλώσει την έναρξη της δραστηριότητάς της, ενώ κανένας πελάτης είχε λάβει απόδειξη, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 50.000 ευρώ.

Επίσης, δεν είχαν κοπεί τιμολόγια ούτε για την ενοικίαση των ηχητικών εγκαταστάσεων, ποσό άνω των 5.000 ευρώ, ενώ αντίστοιχες φορολογικές παραβάσεις καταγράφηκαν και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, όπως κάβα, catering, φύλαξη, κ.λπ.

Τόσο οι διοργανωτές, όσο και το σύνολο των προμηθευτών του πάρτι, θα πληρώσουν τα πρόστιμα που τους αναλογούν, και θα ελεγχθούν σε βάθος πενταετίας, δεδομένου ότι οι ελεγκτές εκτιμούν πως αυτό έχει γίνει κατ’ εξακολούθηση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις