Breaking news

ενδοικογενειακή βία
A

Εφιάλτη για σχεδόν μήνα πέρασε μία 32χρονη στο Διδυμότειχο, καθώς ο σύντροφος της τη χτυπούσε και την κρατούσε κλεισμένη μέσα στο σπίτι της και τη βίαζε. 

Το αδιανόητο αυτό γεγονός κατήγγειλε η 32χρονη χθες, Παρασκευή, το πρωί, στο τμήμα Ασφάλειας Διδυμότειχου, όπου οι αστυνομικοί την είδαν με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια της.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου μεταφέρθηκε άμεσα η 32χρονη προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στη συνέχεια η 32χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μέσα από το νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. «Από τις 10 Ιουλίου 2024 μέχρι σήμερα με τη χρήση σωματικής βίας με κρατούσε μέσα στο σπίτι του, χωρίς τη θέλησή μου. Επανειλημμένως με εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, με τελευταία φορά σήμερα στις 10 το πρωί».

Σε βάρος του 32χρονου κατηγορούμενου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι το πρώτο εξάμηνο του 2024, και πιο συγκεκριμένα, από τις 1 Ιανουαρίου 2024 έως τις 30 Ιούνιου 2024 οι γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας ήταν 8.729, οι άνδρες δράστες για το ίδιο χρονικό διάστημα ήταν 8.310, τα περιστατικά μόνο στην Αττική ανήλθαν σε 4.311 ενώ συνολικά ήταν 9.917.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις