Breaking news

INTIME
A

Στη σύλληψη του οδηγού της νταλίκας, που σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι, συγκρούστηκε με τρένοστην Αυλίδα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, ο οδηγός είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία για επικίνδυνες παραβάσεις ενώ, όπως έγινε γνωστό, από το τεστ προέκυψε ότι δεν τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας του φορτηγού, ο οδηγός ανέφερε πως έσκασε το λάστιχο με αποτέλεσμα το όχημά του να καταλήξει κοντά στις γραμμές του τρένου.

Ακόμη, έγινε γνωστό πως πραγματοποιήθηκε και στους δύο οδηγούς αλκοολόμετρο και κανένας από τους δύο δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μετά από 4 λεπτά πέρασε το τρένο το οποίο βρήκε πάνω στην γωνία του κοντέινερ που μετέφερε το φορτηγό με αποτέλεσμα να διπλώσει η νταλίκα. Στον οδηγό, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, έγινε αλκοτέστ και κατόπιν μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Οι τραυματίες είναι σε καλή κατάσταση, ενώ στο σημείο έσπευσε αρχικά μια μοτοσυκλέτα ταχείας ανταπόκρισης και δύο ασθενοφόρα για παροχή πρώτων βοηθειών, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις