Breaking news

INTIME
A

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα, Δευτέρα, το απόγευμα, στη Μυτιλήνη, και πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή του εργοστασίου της ΔΕΗ Β.Α.

Η φωτιά είναι στον περιφερειακό δρόμο, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν πυροσβεστικά οχήματα.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στις Πετριές Ευβοίας: Δεύτερο μέτωπο πέρασε την Εθνική και κινείται προς τον κάμπο του Δύστο

Φωτιά ξέσπασε σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, σε δασική έκταση στην Εύβοια, και πιο συγκεκριμένα, στις Πετριές, ενώ δεύτερο πύρινο μέτωποτο οποίο κινείται γρήγορα, περνώντας την Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς τον κάμπο του Δύστου.

Η ένταση της φωτιάς είναι τόσο μεγάλη, που όχημα της πυροσβεστικής τυλίχτηκε στις φλόγες και υπέστη σοβαρές ζημιές.

Νωρίτερα, οι πολίτες στην περιοχή κλήθηκαν να παραμείνουν σε ετοιμότητα.  Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 15.17 σε δασική έκταση ανάμεσα στις περιοχές Πετριές και Κριεζά Ευβοίας.

Για την κατάσβεσή της ενισχύθηκαν έσπευσαν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις οι οποίες έχουν πλέον ενισχυθεί και συγκεκριμένα επιχειρούν 90 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 30 οχήματα ενώ κινητοποιήθηκαν 11 αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα τα οποία επιχειρούν από αέρος εκ περιτροπής εκ των οποίων το ένα για συντονισμό, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις