Breaking news

Δίκη Γιώργου Καραϊβάζ
A

Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ συνιστά η εισαγγελική πρόταση στη δική.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας στη δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ εκτίμησε ότι δεν είναι μία απλή ανθρωποκτονία, αλλά ότι έγινε στο πλαίσιο οργανωμένου εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ίδια, εκείνος που εκτέλεσε το δημοσιογράφο είναι ο συνοδηγός της μηχανής και ο μικρότερος από τα δύο αδέλφια, 41 ετών, ενώ ο αδελφός του 49 ετών, ήταν ο οδηγός της μηχανής για τον οποίο ζήτησε τη μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία σε κατά συναυτουργία σε άμεση συνεργεία σε ανθρωποκτονία.

Τέλος, ζήτησε να απαλλαγεί από τα αδικήματα της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Καταστράφηκε CD με συρραπτικό, το οποίο είχε κρίσιμες συνομιλίες

Απίστευτη ήταν η αποκάλυψη που έγινε κατά τη δικάσιμο για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που παραμένει ανεξιχνίαστη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Freedom of Press, ενώ η έδρα κατέγραφε τα αναγνωστέα, διαβάστηκε το αναγνωστέο με αριθμό 33 – ένα cd, στο οποίο υπήρχαν επαφές του Καραϊβάζ στην εφαρμογή WhatsApp.

Η έδρα ανέγνωσε σε αυτό τα ονόματα πρώην διοικητή της ΕΥΠ, δημοσιογράφων και συνεργατών του. Μετά την ανάγνωση του σχετικού η εισαγγελέας έσπευσε να σημειώσει ότι έχει καταστραφεί ο δίσκος με περιεχόμενο από τις επαφές αυτές, επειδή το cd είχε τρυπηθεί με συρραπτικο!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν

Πέρα από τα ερωτήματα για τα πρόσωπα, που εμπλέκονται στις συνομιλίες, εντύπωση πραγματικά προκαλεί το πώς είναι δυνατόν τέτοιο υλικό να έχει καταγραφεί σε… cd (ένα μέσο που είναι σχεδόν υπό…εξαφάνιση εδώ και χρόνια), το οποίο και τελικά καταστράφηκε με σχεδόν κωμικό τρόπο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το περιεχόμενο δεν έχει αποτυπωθεί σε χαρτί, ενώ δεν ετέθη θέμα από την Έδρα για να ζητηθεί αντίγραφο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις