Breaking news

14ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
A

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 14χρονου κοριτσιού που πέθανε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Το κορίτσι, νοσούσε από κορονοϊό, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το 14χρονο κορίτσι, που νοσούσε με κορονοϊό από 29/11, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου και στις 5:30 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στα Επείγοντα από ανακοπή καρδιάς.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας, μετά από εντολή της Εισαγγελίας, έχουν ξεκινήσει προανάκριση και έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το τραγικό συμβάν.

Ο θάνατος της ανήλικης βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία της Λαμίας, καθώς και το σχολείο της, το 4ο Γυμνάσιο της πόλης. Οι συμμαθητές της, σοκαρισμένοι από την ξαφνική απώλειά της, και την αποχαιρέτησαν με λουλούδια και μηνύματα στο θρανίο της το πρωί της Δευτέρας.

“Καλό Ταξίδι Κυριακή”, “Καλό παράδεισο…”, “…θα σε θυμόμαστε για πάντα”, “…να προσέχεις εκεί πάνω", "πάντα θα σε αγαπάμε πολύ” ήταν μερικά από αυτά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις