Breaking news

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
A

Με γενικά αίθριο καιρό αλλά ανέμους που φτάνουν έως και τα 7 μποφόρ αναχωρούν σήμερα οι τελευταίοι αδειούχοι του Ιουλίου. Στην Αττική υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις οπότε από το μεσημέρι είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα κυμαίνεται από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην υπόλοιπη χώρα, σήμερα Παρασκευή, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά και στην Πελοπόννησο πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο έως 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 και τοπικά έως 37 βαθμούς και στην νησιωτική χώρα τους 32 με 35 και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσία, αύριο Σάββατο 27 Ιουλίου 2024, γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι - απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες δυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37, στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.,

Την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 επίσης γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38, στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 35 με 36 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις