Breaking news

Προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ
A

Διακοπές ρεύματος έχουν παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια του καύσωνα, το σήμερα, το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουλίου σε πολλές περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η ζώνη στην οποία έχουν καταγραφεί οι διακοπές περιλαμβάνει περιοχές από το Σύνταγμα έως τη Βικτώρια. Ειδικότερα, μέσα σε ένα μισάωρο, έχουν καταγραφεί περίπου 20 κλήσεις στην Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες.

Πολύωρες διακοπές ρεύματος σε Πετρούπολη και Ιλιον

Yπενθυμίζεται πως υπήρξαν πολύωρες διακοπές ρεύματος στην Πετρούπολη και το Ιλιον την Παρασκευή και Σάββατο. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στα social media οι διακοπές κράτησαν ακόμα και 10 ώρες μέσα σε συνθήκες ασφυκτικού καύσωνα.

Σύμφωνα με το doxthi.gr, η επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο για τις βλάβες στον ΔΕΔΔΗΕ ήταν αδύνατη. Ύστερα από μεγάλη αναμονή στις τηλεφωνικές γραμμές (όπως συνήθως συμβαίνει σε περιπτώσεις βλαβών) κάτοικοι ενημερώθηκαν πως πρόκειται για μία σοβαρή βλάβη σε γραμμή μέσης τάσης που επηρέαζε περιοχές δυτικών προαστίων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, για μια βλάβη που επηρέαζε εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους για τόσες πολλές ώρες εν μέσω καύσωνα, δεν έγινε με κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά μόνο σε εκείνους που είχαν την υπομονή να περιμένουν στο τηλέφωνο και να ενημερώνουν τους συμπολίτες τους μέσα από τα social media.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις