Breaking news

Τερκενλής
A

Λουκέτο μπαίνει μετά από 25 χρόνια το ιστορικό ζαχαροπλαστείο «Τερκενλής», που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το κλείσιμο του καταστήματος έγινε γνωστό με ανακοίνωση του ζαχαροπλαστείου, που αναφέρεται πως: «Με ανάμεικτα συναισθήματα, σας γνωστοποιούμε με βαθιά αίσθηση εκτίμησης ότι μετά από 25 χρόνια ενεργής παρουσίας, το κατάστημα «Τερκενλής» στην οδό Μητροπόλεως κλείνει τις πύλες του. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια».

«Η παρουσία μας δεν άλλαξε μόνο το εμπορικό τοπίο, αλλά και τις καρδιές των πελατών μας. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να μοιραστούμε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια το πάθος μας για την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων με διαρκή προσπάθεια για την άριστη εξυπηρέτησή σας. Σύντομα κοντά σας με νέα πρόταση στο κέντρο της πόλης» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι, μετά από 70χρόνια, το ιστορικό ζαχαροπλαστείο διαθέτει 18 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η επιχειρηματική διαδρομή της οικογένειας Τερκενλή στον χώρο της ζαχαροπλαστικής με την ίδρυση, του πρώτου καταστήματος από τον Σταύρο Τερκενλή στις οδούς Τσιμισκή με Αριστοτέλους γωνία, όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις