CLOSE

Breaking news

INTIME
A

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα, Τρίτη, σε προαύλιο χωρο εργοστασίου πλαστικών στη Δυτική Αχαΐα, και πιο συγκεκριμένα, στο Γομοστό.

Μάλιστα, μήνυμα μέσω του 112, στάλθηκε στους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, λόγω των καπνών. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν ενισχυθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 10 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

«Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν συνεχώς, ώστε να μην πλησιάσει η φωτιά τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, όπου, μεταξύ άλλων, υπάρχουν και δεξαμενές με έλαια»

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, σημείωσε ότι η φωτιά που καίει στο Γομοστό σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου είναι μεγάλη.

«Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν συνεχώς, ώστε να μην πλησιάσει η φωτιά τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, όπου, μεταξύ άλλων, υπάρχουν και δεξαμενές με έλαια», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι: «Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο προσπαθούν να προστατεύσουν σπίτια, αγροτικές εκτάσεις και ποιμνιοστάσια που βρίσκονται στην περιοχή».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις