Breaking news

Ελληνική Αστυνομία
A

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής γνωστή ηθοποιός όπου βρισκόταν στην Εύβοια για διακοπές, καθώς ξυλοκόπησε άγρια τον σύζυγο της και διέλυσε τα πάντα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμεναν στην Κάρυστο.

Ο καυγάς ξεκίνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν το ζευγάρι για ολιγοήμερες διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, η ηθοποιός έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ λίγο μετά το απόγευμα για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου αλλά και οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε άγρια μάχη. Επιπλέον  εικόνα του δωματίου μαρτυρούσε το σκηνικό, αφού μέσα βρίσκονταν σπασμένα γυαλιά και τζάμια και καθρέφτες.

Η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αφού έδωσε την αρχική της κατάθεση αφέθηκε στις δώδεκα το βράδυ ελεύθερη με εντολή της εισαγγελίας Χαλκίδας. 

Φαίη Ζαφειράκου

Η 38χρονη ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε το 2006 με τον Κώστα Σόμερ στην γνωστή τηλεοπτική σειρά, «της αγάπης μαχαιριά».

Διαψεύδει ο σύζυγος

Για «φαιδρά» δημοσιεύματα -τα οποία όμως στηρίζονται στη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Καρύστου με βάση τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος χθες- κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο facebook ο στιχουργός Ανδρέας Κομπόσης, αναφερόμενος στο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του από την ηθοποιό σύζυγό του, Φαίη Ζαφειράκου. 

Ο ίδιος, στην ανάρτησή του που τη συνοδεύει με φωτογραφία του ιδίου και της κυρίας Ζαφειράκου γράφει «Καλημέρα. στο πλαίσιο των φαιδρων δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλάα μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις