Breaking news

νοσοκομείο Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη
A

Χωρίς ρεύμα είναι από τα μεσάνυχτα το νοσοκομείο Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο και την υγεία των ασθενών. 

Η διακοπή του ρεύματος οφείλεται σε βλάβη της ΔΕΗ. Όπως επισημαίνει, το νοσοκομείο από τη 1:00 τα μεσάνυχτα και μετά που υπήρξε διακοπή ρεύματος τροφοδοτούνταν μέσω γεννήτριας η οποία όμως είναι για λίγη ώρα. Η γεννήτρια λειτούργησε μέχρι να τελειώσει το πετρέλαιο. 

το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει από τα μεσάνυχτα το νοσοκομείο Γεννηματάς Θεσσαλονίκης το οποίος είναι χωρίς ρεύμα  λόγω βλάβης της ΔΕΗ εξωτερικά του νοσοκομείου, προχώρησε η ΠΟΕΔΗΝ, με ανακοίνωση της.

Αυτή τη στιγμή το Γεννηματάς βρίσκεται σε κατάσταση μπλακ άουτ, περιμένοντας νέα προμήθεια πετρελαίου, επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωση της και σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, ειδοποιήθηκε σχετικά η ΔΕΗ που φτιάχνει τη βλάβη. 

«Επιτέλους η ΔΕΗ να φτιάξει τη βλάβη. Αναβάλλονται χειρουργεία και υπάρχει επικινδυνότητα σε πολλά τμήματα του νοσοκομείου», αναφέρει στην έκκληση του το νοσοκομείο.

Από το πρωί δε δουλεύει ο αξονικός και οι ασθενείς διακομίζονται στο ΑΧΕΠΑ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις