Breaking news

Louis Vuitton
A

Η Louis Vuitton, η κορυφαία φίρμα μόδας παγκοσμίως, θα αυξήσει τις τιμές παγκοσμίως από σήμερα Τετάρτη ως αποτέλεσμα του αυξημένου κόστους κατασκευής και μεταφοράς, δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος της γαλλικής εταιρείας πολυτελών αγαθών στην Κίνα.

Η Louis Vuitton θα γίνει μία από τις πρώτες μεγάλες εταιρείες στον κλάδο που θα αυξήσει σημαντικά τις τιμές αυτό το έτος για να προστατεύσει τα περιθώρια της, καθώς το κόστος αυξάνεται.

Οι αυξήσεις στις τιμές θα επηρεάσουν τα καταστήματα της Louis Vuitton παγκοσμίως και αφορούν στα δερμάτινα είδη, στα αξεσουάρ μόδας και στα αρώματα, δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ορισμένοι bloggers στα κινεζικά social media δηλώνουν πως οι τιμές σε ορισμένα μοντέλα τσαντών (Capucines, Neverfull), θα αυξηθούν κατά 20% ή περισσότερο στην Κίνα, χωρίς να επικαλούνται πηγές.

Η Chanel έχει αυξήσει τις τιμές σε ορισμένες από τις τσάντες της τρεις φορές πέρυσι, με την κλασική τσάντα Classic Flap να κοστίζει τώρα 60% περισσότερο από ό,τι πριν από την πανδημία.

Καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, οι εταιρείες ειδών πολυτελείας εκμεταλλεύτηκαν την αυξανόμενη ζήτηση για μόδα και αξεσουάρ. 

Ως αποτέλεσμα, οι πολυτελείς τσάντες, όπως και τα ρολόγια, έχουν γίνει από μόνες τους οικονομικές επενδύσεις.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις