Breaking news

φωτιά στον Δήμο Αχαρνών
A

Δραματική είναι η εικόνα από τη φωτιά που καίει ακόμη στον Δήμο Αχαρνών και έχει κάψει εργοστάσια, βιοτεχνίες και αποθήκες. Η πυρκαγιά ξεκίνησε χτες, λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ, και γρήγορα επεκτάθηκε καίγοντας περιουσίες. 

Η φωτιά ξεκίνησε από χαμηλή βλάστηση σε υπαίθριο χώρο ανάμεσα σε εργοστάσια κοντά στην Λεωφόρο Καραμανλή και πολύ γρήγορα επεκτάθηκε στο Ρέμα της Χελιδονούς.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αχαρνών, η φωτιά μπήκε σε τουλάχιστον δύο εργοστάσια, ένα ξυλείας, χαρτικών και ένα με πλαστικά.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η επιχείρηση με τα χαρτικά κάηκε ολοσχερώς ενώ η φωτιά στην επιχείρηση με τα πλαστικά έχει σχεδόν σβήσει. Η φωτιά άφησε, επίσης, πίσω της καμμένα αυτοκίνητα σε γκαράζ και συνεργεία στην περιοχή.

Φωτιά στις Αχαρνές

Από τη φωτιά μυρίζει καμένο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. 

Στο σημείο επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 24 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές πυροσβέστες με πλήθος εθελοντικών οχημάτων.

Δύο μηνύματα από το 112

Δύο μηνύματα μέσω του 112 εστάλησαν σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Το πρώτο μήνυμα ενημέρωνε τους πολίτες για την πυρκαγιά ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών.

Το δεύτερο καλούσε όσους βρίσκονται κοντά στο Ρέμα της Χελιδονούς να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω του καπνού.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, λόγω της φωτιά στην περιοχή των Αχαρνών, παραμένει σε ισχύ η εκτροπή των οχημάτων στην οδό Τατοΐου, από το ύψος της οδού Δεκελείας ως το ύψος της λεωφόρου Καραμανλή.

Στα υπόλοιπα σημεία διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις