Breaking news

Φωτιά στην Πάτρα
A

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Γηροκομειό της Πάτρας, όπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ώστε να θέσουν τη φωτιά που καίει χαμηλή βλάστηση και βρίσκεται κοντά σε σπίτια, υπό έλεγχο.

Προς το παρόν, σύμφωνα με το pelop.gr, έχει δοθεί εντολή να εκκενωθεί το Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα αλλά και να μεταφερθούν τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Καραμανδάνειο. Σημειώνεται πως η φωτιά μπήκε στον χώρο του Καραμανδανείου και έκαψε δέντρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ίδιου μέσου, η φωτά φαίνεται να ξεκίνησε από έκρηξη σε μετασχηματιστή ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή. 

Σημειώνεται πως έχει δοθεί εντολή εκκένωσης στους κατοίκους της περιοχής προς Εγλυκάδα με αποτέλεσμα στην οδό Γερμανού και στα Ταμπάχανα να επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Στην περιοχή έχει ζητηθεί η συνδρομή εναέριων πυροσβεστικών μέσων, ενώ η Αστυνομία βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε αν χρειαστεί να απομακρυνθούν προληπτικά κάτοικοι της περιοχής. Την επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν και εναέρια μέσα τα οποία σηκώθηκαν για να βοηθήσουν τις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις