Breaking news

Καλοκαίρι Αθήνα Φάληρο Καιρός
A

Ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία η οποία, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, θα αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου όλη την εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά για σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρΗ θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στο Ιόνιο τους 34, στα ηπειρωτικά τους 37 με 38 και κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη τους 30 με 32 και στο ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και τα ανατολικά η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αύριο, Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, οπότε κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά, θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 και κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και στα βορειοανατολικά ορεινά ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς και κατά τόπος στα ηπειρωτικά τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στο Αιγαίο θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς και κατά τόπους στα ανατολικά και τα νότια τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου γενικά αίθριος θα συνεχίσει να είναι ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο κεντρικό Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις