Breaking news

Καιρός και καύσωνας
A

Ο Ιούλιος φαίνεται να σημειώνει τα πρώτα 40αρια την ερχόμενη εβδομάδα, συνεχίζοντας τα υψηλά ρεκόρ θερμοκρασιών του προηγούμενου μήνα. Ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ζεστός, ενώ η θερμοκρασία που βρίσκεται ήδη σε άνοδο αναμένεται να κορυφωθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις θερμοκρασίες των επόμενων ημερών, η θερμοκρασία θα κινηθεί σε υψηλά επίπεδα όλη την εβδομάδα, ενώ το Σάββατο δεν αποκλείεται το θερμόμετρο σε κάποιες περιοχές να αγγίξει τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου, δίνει αναλυτικά τις θερμοκρασίες όλης της εβδομάδας. Σημειώνεται πως από την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 θα κινείται πάνω από τους 37 βαθμούς Κελσίου όλη την εβδομάδα. 

Η πρόγνωση για τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Θα φτάσει στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 και κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση για την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 και κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση για την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, θα παραμείνει σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά.

Η πρόγνωση για την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις