Breaking news

INTIME
A

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, Κυριακή, το πρωί, στην πρώτη ειδική της δεύτερης ημέρας του 41ου Ράλλυ Φθιώτιδας, όπου αγωνιστικό αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου σε δύσβατο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός.

Ειδικότερα, λίγο πριν τον τερματισμό της ειδικής του Μπράλου - Παύλιανης στο 25ο χλμ, το ασπρόμαυρο Citroen C3 Rally2 (Νο3), βγήκε εκτός δρόμου σε δύσβατο σημείο και συγκεκριμένα μεταξύ των χωριών Οίτης και Παύλιανης.

Το ελληνικό δίδυμο είχε εκκινήσει από τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης έχοντας ως στόχο την πρωτιά, μετά την εκπληκτική εμφάνιση του την προηγούμενη στην ειδική της Μοσχοκαρυάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.

Λόγω του δύσβατου του σημείου, ειδοποιήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ, ωστόσο η ασφάλεια των αγώνων προχώρησε άμεσα στον απεγκλωβισμό τους χωρίς να χρειαστεί η επέμβασή της.

Παραδόθηκαν με ασφάλεια σε ασθενοφόρο για τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός έχει χτυπήσει στη μέση, ενώ προληπτικά μεταφέρθηκε και ο συνοδηγός του οχήματος.

Ο αγώνας διεκόπη μέχρι γίνουν όλες οι ενέργειες απεγκλωβισμού και μεταφοράς του πληρώματος.

ατύχημα - ράλυ
LamiaReport.gr
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις