Breaking news

Θέση Ant1
A

Ο Γιώργος Παπαδάκης προχώρησε σε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα», με αφορμή την μπλούζα που φορούσε ο κάμεραμαν αποκαλύπτοντας το email που έλαβαν οι εργαζόμενοι του σταθμού, οι οποίοι θα πρέπει να είναι πιο ευπρεπώς ντυμένοι.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε ότι, «Ήρθε η ώρα του καρφιού. Καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι μας έστειλαν ένα mail που έλεγε να είμαστε προσεκτικά ντυμένοι από Δευτέρα; Είναι αυτή εμφάνιση στελέχους του σταθμού;», ρώτησε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης τον συνεργάτη του.
 
«Αυτό γιατί ισχύει από Δευτέρα και δεν ίσχυσε από τη στιγμή που εστάλη το mail; Να ψωνίσεις», πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Εγώ πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, μόλις είδα αυτό το mail λέω: είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη Μαρία Αναστασοπούλου να σημειώνει: «Θα κυκλοφορούμε όλοι με κοστουμάκια. Τι θέλεις; Ξύνεσαι τώρα, βρε Γιώργο, τι θέλεις;». «Κοιμούνται και δεν τα ακούνε αυτά που λέμε», είπε κλείνοντας το θέμα ο Γιώργος Παπαδάκης.
 
Ακόμη, η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στο φως ολόκληρο το email που αναφέρει αναλυτικά ποια ρούχα επιτρέπονται στους διαδρόμους του σταθμού και ποια απαγορεύονται διά ροπάλου.

Το πάνελ της εκπομπής του Alpha σχολιάζοντας το email αυτό τοποθετήθηκε με επιχειρήματα τύπου «στην Εκκλησία πώς πηγαίνουμε;, η πλαστική παντόφλα δεν είναι για το χώρο εργασίας κα» κοιτώντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. 

Η ενδυματολογική επιλογή του κάθε ατόμου γεγονός που το πάνελ της εκπομπής υποστηρίζει με τις πράξεις και την επιλογή των ρούχων αλλά όχι με το λόγο.

Τι αναφέρει το email

«Οι εργαζόμενοι εκπροσωπούν τον Όμιλο και η εμφάνισή τους στον χώρο εργασίας πρέπει να αντανακλά την εικόνα και τις αρχές του Ομίλου.  Στο πλαίσιο αυτό οι εργαζόμενοι χρειάζεται να ακολουθούν τις βασικές οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω:

Γενικές οδηγίες

  • Φροντίζουμε τα ρούχα μας να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.
  • Αποφεύγουμε τα σκισίματα, τις τρύπες και τα πολύ αποκαλυπτικά ρούχα.
  • Τηρούμε τους βασικούς κανόνες προσωπικής υγιεινής ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η ζέστη μπορεί να είναι επιβαρυντική.

Βασικό πλαίσιο

Σε γενικές γραμμές ο ενδυματολογικός κώδικας είναι business casual/smart casual. Σε κάποιες περιστάσεις πιο format business ντύσιμο (π.χ. κοστούμι, πουκάμισο) μπορεί να είναι απαραίτητο (αν δεν είστε σίγουροι ρωτήστε τον προϊστάμενό σας).

Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπεται να φοράμε τα εξής:

  • Παντελόνια κλασικά υφασμάτινα κάπρι, προσεγμένα jeans. Για τις γυναίκες φορέματα και φούστες.
  • Πουκάμισα, μπλούζες υφασμάτινες και T-shirt σε καλή κατάσταση.
  • Κλειστά παπούτσια όπως μοκασίνα, κλασικά δερμάτινα, αθλητικά, μπότες, γόβες, μπαλαρίνες, πέδιλα και δερμάτινα σανδάλια.

Δεν επιτρέπονται:

  • Οι βερμούδες (εκτός των τεχνικών στα στούντιο ΚΑΠΠΑ κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης από τους προϊσταμένους τους.
    ».
  • Τα σορτς, τα σκισμένα jeans και για τις γυναίκες τα πολύ κοντά φορέματα και φούστες
  • Τα T-shirt με stamps ή μηνύματα. Για τις γυναίκες μπλούζες με πολύ ανοικτό ντεκολτέ ή διαφανείς.
  • Αξεσουάρ και είδη ένδυσης με λογότυπα/slogan ανταγωνιστικών του Ομίλου προϊόντων και υπηρεσιών
  • Οι πλαστικές παντόφλες, σαγιονάρες παραλίες κλπ
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις